Onze jaarlijkse Sansuikai zomerstage komt stilaan dichterbij. Alvast heel erg bedankt voor al wie zich al opgaf op te helpen bij één of andere organisatorische taak. Vele handen maken licht werk!

Ik doe graag een oproep aan de leden van Antwerpen Aikikai om talrijk aanwezig te zijn op deze stage! Het is hét jaarlijkse event in onze dojo. Heel wat deelnemers reizen van ver, o.a. dit jaar alvast van Spanje, Hongarije, Albanië, Israël, Duitsland, … Het is dan ook een uitgelezen gelegenheid om met andere Sansuikai leden te trainen en nieuwe vrienden te maken. Het getuigt ook van respect naar de bezoekers toe als de locale leden deelnemen aan de stage en de bezoekers gastvrij ontvangen! We willen dit event uitbouwen als Sansuikai stage en als belangrijk netwerkmoment voor Sansuikai Europe. Maar dat kan pas slagen als er veel deelnemers zijn om er een aantrekkelijk event van te maken!

Dit jaar zijn er 2 nieuwigheden op deze stage:

Dinner party:

Op zaterdagavond houden we een dinner party in de dojo. Rudy zal paëlla koken. Risky business met Spaanse bezoekers! 😀We houden de deelnameprijs voor het diner zeer redelijk, nl. €18 per persoon (cava, wijn en frisdrank inbegrepen) maar vragen uitdrukkelijk om op voorhand te registreren op https://antwerpenaikikai.be/dinner. 1 persoon kan voor maximum 6 personen reserveren. Betaling gebeurt op de dag van de stage zelf, aan de registratietafel. Als je voor meerdere personen registreert, gelieve dan ook 1 betaling voor de groep te doen.

Dan examens:

Na bespreking met Yamada sensei werd beslist dat we dit jaar dan examens houden voor Sansuikai leden die een examen willen afleggen maar niet naar de Bernau zomerstage kunnen gaan in augustus. Als je wilt deelnemen aan dit examen of leerlingen hebt die willen deelnemen, gelieve mij dan op voorhand te contacteren en de aanvraagformulieren mee te brengen naar de stage.

Peter