De aikido trainingen in Antwerpen Aikikai gaan voorlopig gewoon door. Wel vragen we aan onze leden om de hygiëne adviezen op te volgen om de verspreiding van het Corona virus of andere virussen tegen te gaan.

  1. Was je handen meerdere keren per dag grondig met water en zeep. Was de handen voor- en na de training, voor het eten, na niezen of snuiten en na elk toiletbezoek. Droog je handen aan een papieren doekje of een propere handdoek, niet aan een gedeelde handdoek.
  2. Als je moet hoesten of niezen, gebruik dan een zakdoek en nies niet in de richting van andere personen.
  3. Gebruik om je neus te snuiten een papieren zakdoek en werp die daarna meteen weg.
  4. Vermijd grote groepen en menigten.
  5. Ben je niet ziek? Kom dan gerust naar de training. Vertoon je wel griepsymptomen (hoest, koorts, kortademigheid), blijf dan thuis en raadpleeg je huisarts. Dit is nog belangrijker als je net uit een risicogebied komt of in contact geweest bent met een persoon die besmet is of vermoeden van besmetting heeft.
  6. Volg de adviezen van je huisarts op.
  7. Vermijd handen geven.