Uit de enquête voor de heropstart van de trainingen bleek een groot animo om de outdoor wapentrainingen te hervatten in april. Helaas zagen we de laatste dagen een sterke toename in de besmettingscijfers, waardoor nu de trainingen terug opstarten ons niet opportuun leek. Bovendien werd vandaag door het overlegcomité beslist dat samenkomsten buiten terug beperkt moeten worden tot 4 personen. We kunnen dan ook de trainingen buiten nog niet heropstarten. We hopen dat deze opflakkering snel afgevlakt wordt en dat we na de ‘Paaspauze’ de outdoor wapentrainingen in groep kunnen hervatten. In afwachting zetten we de online trainingen verder.

Met betrekking tot een mogelijke uitbreiding van de uurregeling, blijkt dat het huidige aanbod voor een deel van onze leden volstaat, maar merken we ook veel interesse in een bijkomende training op dinsdagavond. Qua type van die training, is er vooral interesse in een extra ‘standaard’ training met partner. We hebben ons bijgevolg kandidaat gesteld voor de vrijkomende uren in sporthal Het Rooi 2 op dinsdagavond (21u tot 22u30) voor een extra wekelijkse training, niet voor de andere vrijgekomen uren. Of stad Antwerpen die uren ook effectief aan onze dojo zal toekennen, vernemen we in juni. Indien dat kan doorgaan, dan zullen we die training opstarten vanaf september 2021.

Tot snel in de dojo!

Peter