Eindelijk, na 6 maanden van online trainingen, mogen we terug samen trainen, weliswaar voorlopig enkel in openlucht!

De versoepelingen van de Corona maatregelen op 8 mei 2021 laten toe om in clubverband buiten te trainen in groepen tot 25 personen.
Vanaf 8 mei organiseren we wekelijks 2 wapentrainingen in openlucht, op maandagavond van 19u tot 20u en op zaterdagvoormiddag van 10u30 tot 12u, op het grasveld voor de dojo.

Voor wie nog niet wil deelnemen aan een fysieke bijeenkomst of door de afstand of een andere reden niet kan deelnemen, zullen we deze trainingen voorlopig nog streamen via volgende meeting links (opgepast: deze zijn verschillend van de links van de voorbije maanden):

Uiteraard zullen deze trainingen buiten enkel doorgaan als het weer het toelaat. Bij slecht weer voorzien we een online alternatief van thuis uit, via dezelfde meeting links. Last-minute communicatie hierover verloopt via de Whatsapp groep “Openluchttrainingen dojo”. Wie graag wil toegevoegd worden aan die Whatsapp groep, kan mij een seintje geven.

Op donderdag gaan we voorlopig nog door met de online Iaido training, ook via een nieuwe meeting link:

Aangezien we stroom noch wifi hebben op het grasveld, zullen we de technische opzet van de streaming moeten aanpassen en streamen via een smartphone. De beeld en geluidskwaliteit zal dan helaas niet even goed zijn als de afgelopen maanden. We vragen alvast uw begrip als dit niet goed functioneert.

Tot op de training!

Peter