De eerstvolgende dan examens in Antwerpen Aikikai staan gepland op zaterdag 12 maart 2022, van 10u-12u, in de dojo in Mortsel.

Wie wil inschrijven, kan dat doen via het inschrijvingsformulier dan examen, vóór 6/3/2022. Je vindt de link naar dit formulier ook in de footer van de website van Antwerpen Aikikai. Respecteer de voorwaarden tot deelname aan examens wanneer je wenst in te schrijven.

Wie een shodan examen aflegt, brengt zijn/haar yukyusha boekje mee en wie een examen doet voor nidan of hoger, brengt zijn/haar yudansha boekje mee naar het examen.

De kostprijs voor een dan certificaat moet ten laatste op de dag van het examen vereffend worden.

Elke kandidaat vraagt iemand mee als uke. Dat betekent niet dat die persoon ook de eerste uke zal zijn voor zijn/haar examen, maar wel zal helpen bij oefeningen waar meerdere uke’s voor nodig zijn, bij alle examens op die dag.

Veel succes aan de kandidaten voor het examen!

Peter