Beste leden,

Weldra komen de vakantiemaanden eraan. Vergeet alvast niet dat we op 1-2-3 juli de zomermaanden goed inzetten met onze internationale zomerstage! Kom zeker mee trainen en/of een handje toesteken! Een unieke gelegenheid om te trainen met mensen van bevriende clubs en organisaties uit binnen- en buitenland! En ook een goed teambuildingsmoment voor de leden van Antwerpen Aikikai onderling.

Voor de rest van de zomermaanden, zijn we blij aan te kondigen dat alle reguliere trainingen in Mortsel doorgaan, op maandag, donderdag én zaterdag. Eén kleine wijziging hierbij, net zoals de voorgaande jaren: in juli en augustus starten we op donderdag om 19u30!

En in primeur kan ik bij deze ook al aankondigen dat we vanaf september ook op donderdag zullen starten om 19u30. Voorlopig is dat een afspraak voor 3 maanden, waarna we met de ju jitsu afdeling zullen bekijken of die regeling organisatorisch haalbaar blijft, want het betekent dat zij dan van 19u30 tot 20u de tweede dojo niet kunnen inzetten voor hun jeugdafdeling.

Tot op de mat!

Peter