Beste leden

We zijn begin september, een nieuw trainingsseizoen is van start gegaan. Tijdens het vorige seizoen functioneerde de dojo terug op een normaal ritme, de Corona onderbrekingen leken achter te rug en het aantal actieve leden stond terug op het niveau van voor de Corona pandemie. Laat ons hopen dat we dat euvel voorgoed achter ons kunnen laten!

Tijdens de zomermaanden liepen alle trainingen weerom door en we merkten dat er meestal een goede opkomst was. Het bleek dus de moeite om de dojo open te houden.

Voor het komende seizoen houden we het huidige trainingsschema aan met trainingen op maandag, donderdag en zaterdag. Doorgaans geeft Peter training op maandag en donderdag. Op zaterdag wisselen de lesgevers af.

Het afgelopen jaar slaagden heel wat van onze leden in een kyu of dan examen. Voor het komende seizoen plannen we kyu examens in december 2023 (in plaats van januari) en in juni 2024. Dan examens worden gepland in maart 2024 en op de zomerstage begin juli 2024.

Voor de organisatie van stages moeten we nog praktische regelingen en de planning van de dojo bekijken, maar we plannen alvast terug een vriendschapsstage met andere aikido groepen in de loop van het jaar (vermoedelijk in februari of maart 2024) en een zomerstage begin juli 2024. We denken eraan om de zomerstage een dag te verlengen (starten op donderdagavond i.p.v. vrijdagavond). Meer info over deze stages volgt.

Kagami biraki vieren we op maandag 15 januari 2024. Aangezien de kyu examens verplaatst worden naar december, zal de praktische organisatie van kagami biraki iets wijzigen. Meer info volgt.

Intussen wensen we alle leden veel trainingsplezier en fijne sociale contacten in de dojo!

Tot op de mat!

Bestuur Antwerpen Aikikai