Na 2 Covid jaren met ups en downs, openings en sluitingen, online trainingen en outdoor wapentrainingen, zijn we sinds vorige zomer eindelijk terug in een normaal ritme gekomen. We zijn blij te zien dat vele leden hun trainingsritme terug opgenomen hebben en we zijn blij dat we ook terug nieuwe leden hebben mogen verwelkomen sinds de aanvang van dit nieuwe trainingsseizoen.

Na 2 afgelastingen, vieren we op 16 januari 2023 ook terug samen kagami biraki (Japans Nieuwjaar). Voor de nieuwe leden: ter gelegenheid van kagami biraki houden we een kleine bijeenkomst waarbij we taart en sake delen en gezellig samenzijn. We hebben de gewoonte in onze dojo om die dag ook kyu-examens te houden en enkele leden die al lang lid zijn in de bloemetjes te zetten. Wie wil, kan ook sushi of sashimi bestellen (zie eerdere post voor de link).

Wie een kyu-examen wil afleggen, vergeet niet om je in te schrijven (zie eerdere post voor de link)! Wie examen doet voor 5e kyu of hoger, vergeet niet om je yukyusha boekje mee te brengen!

Gelukkig Nieuwjaar!

Peter